"Були проблеми...": Дружина експрезидента "Металіста" відверто розповіла про стосунки з Ярославським

Стосунки між бізнесменом та фотомоделлю, віцекоролевою Харкова тривають вже 14 років, проте одружилися вони лише у 2018-му. Ярославський старший від своєї обраниці на 28 років.

Олександр Ярославський з дружиною МариноюМарина Ярославська, дружина харківського багатія і колишнього президента Металіста, була відвертою із своїми підписниками в Instagram, передають Патріоти України.

З'ясувалися цікаві моменти. "Минали роки, і все якось само-собою переходило в буденність: у чоловіка багато роботи, діти, будинок, багато іншого. Дарував квіти на свята – і добре. Через якийсь час мені почало бракувати спонтанної романтики, яка завжди присутня на початку взаємин. Я довго ходила з цим, мовчала", – розповідає Марина Ярославська.

"Зустрілася мені якось одна цікава людина, якій я розповіла про те, що мене хвилювало. А вона мені і відповідає: "А ти чоловікові про це говорила?". А я: "Ні, звичайно! Це ж некрасиво. Не по-жіночому, я ж горда. Він сам все повинен розуміти!". Я думала, що мені взагалі гріх ще чогось хотіти, адже я і так стільки всього маю", – зізналася Марина.

"На що людина мені пояснила, що чоловіки і жінки не вміють читати думки один одного, тому важливо розмовляти і все промовляти. Якщо ти розумієш, що тобі це важливо – скажи про це, інакше нічого не зміниться. Я якийсь час ще була скромною, а потім почала потроху промовляти чоловікові, що мені було б дуже приємно отримувати квіти, особливо тюльпани! Без приводів. Мені це важливо", – наголошує Ярославська.

Зрештою, ситуація вирішилася позитивно: "Тепер у нашому домі завжди квіти, щотижня приходить флорист. Це все чудово, ну а де ж спонтанність, яку ми, дівчата, так любимо?! Я впевнена, що і чоловіки теж… Який висновок всієї цієї історії? Ніколи не тримайте в собі свої бажання і потреби, все промовляйте. Тільки так вас почують, і це стосується всього!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...