Бунт перевізників: Автобуси з усієї України з'їхалися на мітинг у центр Києва (фото, відео)

Перевізники вимагають в уряду скасувати карантин і дозволити їм заробляти.

На Європейську площу в Києві в середу, 13 травня, з'їхалися автобуси з усієї країни. Перевізники влаштували акції протесту о 10:00, передають Патріоти України з посиланням на Вести.

За словами водіїв, вони вимагають від уряду дозволу на внутрішні і міжнародні перевезення. Учасники акції скаржаться, що через карантин і обмеження вони залишилися без роботи, вони не мають чим годувати свої сім'ї. "Грошей вже немає, годувати сім'ї треба. Вся техніка стоїть за парканом. Авіаперевізники працюють, а ми просто стоїмо, чекаємо чогось, незрозуміло чого", - сказав водій Олександр Дереза.
За його словами, в центрі столиці зібралися представники всіх областей, водії в основному міжнародного транспорту. Він зазначив, що зараз в країні швидкого вирішення потребують дві проблеми: дозволити роботу автобусним перевізникам і ліквідувати нелегальний бізнес. "Їх тисячі. Це все "чорний нал", який йде людям на кишеню. Це величезна машина, яка ні копійки не залишає державі у вигляді податку", - сказав Олександр, додавши, що вони отримують в кілька разів більше легальних перевізників.
Автобуси продовжують прибувати в центр Києва. Столичним жителям слід бути готовими до великих пробок. Водії збираються йти до будівлі Кабінету міністрів, де також мітингують підприємці.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...