Був кумиром для Шварценеггера: Стала відома причина смерті легендарного олімпійського чемпіона з Макіївки

Ще вранці 85-річний важкоатлет був у гарному настрої, а потім йому різко стало зле...

Олімпійський чемпіон із важкої атлетики Юрій Власов помер через тромб, що відірвався, сказав в інтерв'ю агентству "Р-спорт" головний тренер чоловічої національної збірної Росії з важкої атлетики Олег Писаревський, передають Патріоти України.

Він розповів, що ще вранці 85-річний важкоатлет був у гарному настрої, а потім йому різко стало зле. "Власов помер вранці під час сніданку. Його дочка розповіла, що він раптово знітився за столом. Мабуть, тромб. Так попередньо припускаємо, тільки розтин покаже точну причину смерті", – сказав Писаревський.

Юрій Петрович Власов народився 5 грудня 1935 року в Макіївці Донецької області (Україна).

У 1960 році став переможцем Олімпійських ігор. У 1964 році став срібним призером Олімпійських ігор у Токіо. Удостоєний титулу "Найсильніша людина світу". Був п'ятикратним чемпіоном СРСР і чотириразовим чемпіоном світу. Шість разів вигравав першість Європи.

Легендарний переможець "Містер Олімпія" і колишній кіноактор Арнольд Шварценеггер 2010 року під час поїздки в Москву зізнався, що саме завдяки Власову почав займатися зі штангою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...