Бужанський з Дубінським підклали "свиню" шефу? Довкола Арахамії розгорівся новий скандал

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія нібито полетів в ОАЕ для переговорів з "підозрюваним у вбивстві бізнесменом".

Давид Арахамія

Про це заявив анонімний телеграм-канал "Темний Лицар", за яким, як припускають ЗМІ, може стояти колега Арахамії по фракції – Максим Бужанський або Олександр Дубінський, передають Патріоти України.

"Мета цих зустрічей – повернути компанії Сидоренка на український ринок друку паспортів і айді-карт. Також Сидоренко вимагає передати йому оперативне управління поліграфкомбінатом "Україна". Проєкт ЄДАПС-2 повинен бути запущений під приводом переходу на "країну в смартфоні", – заявило джерело.

При цьому він заявив, що "як передоплату Арахамії передані в ОАЕ 15 млн доларів готівкою".

У свою чергу телеграм-канал "Білого лицаря", автором якого в мережі називають Арахамію, назвав цю інформацію фейком.

"За нашими даними, Арахамія в Києві сьогодні провів мінімум три зустрічі в комітеті і з НДУ своєї фракції", – написав він.

У "Слузі народу" розгорівся новий скандал довкола Арахамії: що відомо
У "Слузі народу" розгорівся новий скандал довкола Арахамії: що відомо

У "Слузі народу" розгорівся новий скандал довкола Арахамії: що відомо

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...