Бити слабких - покликання ординських скреп: Збірна Росії з футболу встановила рекорд, забивши 9 голів у матчі з футбольним "карликом" (відео)

У суботу, 8 червня, збірна Росії з футболу перемогла команду Сан-Марино в матчі кваліфікації Євро-2020.

Гра пройшла "Мордовія-Арена" в Саранську, росіяни перемогли з рахунком 9:0. Перемога стала найбільшою за всю історію національної команди РФ, передають Патріоти України.

Рахунок в матчі був відкритий на 26-й хвилині гри. Після удару півзахисника збірної Росії Олександра Головіна м'яч влучив у захисника гостей Мікеле Чеволі і залетів у ворота Сан-Марино. На 31-й хвилині форвард збірної Росії Артем Дзюба реалізував пенальті за фол на Головіні в штрафному майданчику суперника. На 36-й хвилині гри захисник Федір Кудряшов довів рахунок до розгромного, точно пробивши в дев'ятку після того, як зіграв в стінку з Антоном Міранчуком. Сам Міранчук відзначився голом на 41-й хвилині, зробивши рахунок 4:0.

У другому таймі росіяни забили ще 5 м'ячів. Дзюба забив другий і третій свої голи. Третій свій гол Дзюба забив, добивши м'яч у ворота після невдало виконаного удару з пенальті, який відбив голкіпер гостей. В останні хвилини дублем відзначився Федір Смолов, а на 88-й хвилині Дзюба оформив покер - 9:0.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...