Час іде на години: В "Артеку" заявили про спалах коронавірусу (відео)

Окупаційна влада не реагує на ситуацію.

У міжнародному дитячому центрі "Артек", який розташований на території анексованого Криму, 20 вчителів захворіли на COVID-19 і продовжують вести заняття. Про це у відеозверненні заявила начальниця міжнародного відділу табору Ніна Лазарєва. Вона звинуватила керівництво в порушенні заходів епідеміологічної безпеки, передають Патріоти України.

Як зазначила дівчина, вчителі, які контактні, виходять на заняття до дітей. Також Лазарєва повідомила, що один зі вчителів із підтвердженим діагнозом коронавірус, із високою температурою, яка тримається більше тижня, продовжує перебувати на території центру. Йому не надають медичну допомогу.

Дівчина наголосила, що записала відео з метою надати розголос проблемі і звернути на себе увагу, оскільки під загрозою перебуває здоров'я дітей.

Водночас адміністрація "Артека" прокоментувала цю інформацію, назвавши її фейком, повідомляють росЗМІ. Там відзначили, що за останній тиждень коронавірус виявили нібито у трьох працівників, яких разом з їхнім оточенням відсторонили від роботи і направили на госпіталізацію або ізоляцію. Також у таборі додали, що наразі робота "Артека" ведеться в суворій відповідності до діючих санітарно-епідеміологічних правил.

Відеозвернення Лазаревої в центрі пояснили тим, що, перебуваючи у відпустці, вона дізналася про скорочення своєї посади, що нібито "і стало мотивом для поширення фейкової інформації про "Артек" у соціальних мережах".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...