Час міняти роботодавця: Реакція водія "слуги" Бужанського, коли його шефа закидали яйцями (відео)

Відмова вшанувати пам'ять Героїв Небесної сотні була основним приводом для претензій, які пред'явили нардепу від партії "Слуга народу" Максиму Бужанському ветерани полку "Азов".

Максим Бужанський

У мережі з'явилося повне відео від "О**сти в**у", на якому учасники війни на Донбасі заблокували авто, в якому знаходився Максим Бужанський і його водій, і зажадали від нардепа вийти і дати пояснення, передають Патріоти України.

Бужанський категорично відмовився залишати салон машини, а його водій заявив ветеранам, що автомобіль - його (водія) і він (водій) тут "не при справах". Мовляв, робіть з Бужанським все, що хочете, тільки машину не чіпайте.

Реакція водія вразила користувачів мережі. "Мені сподобалась реакція водія Бужанського : "Ребята , машина моя , я не при ділах" , т.є робіть із Бужанським що хочете , тільки машину не трогайте ! П***ц !" – написала в коментарях Олена Никифорова.

До речі, після інциденту сам Бужанський запевняв, що на нього напали нібито сорок активістів, "які назвали себе ветеранами полку "Азов". Однак в повній версії відео видно, що активістів, які хотіли поспілкуватися з Бужанським, значно менше.

По всій видимості, нардепу було просто ніяково зізнаватися, що він, м'яко кажучи, не такий "герой", яким хоче здаватися. Та й розумів, що "нападники" все одно оприлюднять своє відео, на якому зафіксовано, як вони закидали нардепа яйцями, супроводивши це побажаннями "думати головою". І щоб хоч якось пояснити своє боягузтво і своє приниження, Бужанський "хоробро" збільшив кількість "нападників" до сорока.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...