Час ностальгії: Українські зірки показали свої дитячі фото біля ялинок

Селебріті згадують, як весело було святкувати Новий рік в дитинстві.

Новий рік та Різдво - найностальгічніший період. У ці дні багато хто згадує дитячі ранки, на яких вбиралися в зайчиків, сніжинок, лисичок та вовків, а також в яких образах з'являлися на сімейному святкуванні. Поностальгувати вирішили й знаменитості. На своїх сторінках в Instagram українські зірки діляться архівними фотографіями у своїх найкращих карнавальних костюмах, передають Патріоти України.

Пропонуємо і вам поглянути, як селебріті виглядали в дитинстві. Телеведуча Катя Осадча зізналася, що на новорічних ранках була лисичкою, а вокаліст гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта - Новим роком.

Катя Осадча

"Всі були сніжинками, а я лисичкою", - написала телеведуча під знімком, на якому позує біля Діда Мороза і на тлі святкової ялинки.

Лілія Ребрик

А ось маленькій Лілі пощастило більше - дівчинці дісталася роль Снігуроньки. "Мрія всіх дівчаток у мене здійснилася швидше, ніж я цього встигла побажати, - зізнається телеведуча. - І "слід" Снігуроньки за мною довго тягнувся. Я грала цю роль і в саду, і в школі, і в інституті, я навіть вже в театрі працювала і все одно була Снігуронькою".

Олег Михайлюта

"Я пам'ятаю і той день і то, як в ніч перед тим святом мама з дощику скрутила ті чотири цифри мені на грудях, у мене було відповідальне завдання, я був саме тим Новим роком, який повинен принести всім щастя", - згадав Фагот.

Соня Плакидюк

Фешн-фотограф показала сімейний кадр, на якому стоїть в ошатній сукні біля домашньої ялинки та святкового столу. Маленька Соня тримає в руках келих з лимонадом і красиво позує перед камерою.

Alyosha

Співачка опублікувала чорно-білий знімок, на якому зображена поряд з братами. І судячи з фото, маленька Олена (справжнє ім'я співачки) вже з юних років обожнювала міні.

Анна Кошмал

Актриса Анна Кошмал, найбільш відома українському глядачеві роллю внучки в серіалі "Свати, показала знімок 1998 року. На ньому майбутня артистка позує з подарунком, який отримала від Діда Мороза.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...