Час рокернути Вовок у Мавзолеї: Генерал СБУ дав несподіваний прогноз щодо Кремля

Йшлося про те, що саме в день народження вождя пролетаріату, 22 квітня, у Росії народ повинен був прийти на виборчі дільниці, щоб висловитися щодо поправок до конституції від їхнього незамінного лідера.

Президента Росії Володимира Путіна треба поміняти місцями з радянським вождем Володимиром Леніним, тіло якого все ще спочиває в мавзолеї на Красній площі. Такою пропозицією поділився колишній глава Донецького і Луганського управлінь Служби безпеки України, генерал Олександр Петрулевич, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

"Один уже лежить на Красній площі, другий ходить по Красній площі. Хто його знає, може, вони поміняються місцями? Того ж давно вимагають винести. Можливо, цього покладуть", - зазначив він.

Водночас інтерв'юер і генерал посміялися, припустивши, що Ленін, можливо, просто воскресне, тому і поміняється місцями з Путіним. "Тут питання про безпеку людей. Давайте реально: в Україні теж... У росіян своє життя, хоча теж люди... Але у нас кордон один, і перетікання людей, родинні зв'язки і так далі.." - закінчив думку Петрулевич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...