Це доволі простий і швидкий рецепт, а головне – він дуже сподобається не тільки дітям, а й дорослим.
Інгредієнти:
Розтоплюємо цукор у каструлі, періодично помішуючи дерев’яною лопаткою. Коли цукор повністю розтав, знімаємо з вогню та додаємо воду. Перемішуємо до однорідної консистенції (за потреби можна знову поставити на вогонь).
Яблука миємо, сушимо та вставляємо дерев’яні палички. Кожне яблуко опускаємо в карамель та прикрашаємо.
Ця страва готується дуже швидко, а головне – інгредієнти можна обирати як солодкі, так і солоні.
Інгредієнти для солоної мітли:
Твердий сир ріжемо на шматочки та робимо бахрому – ріжемо шматочок сиру до половини на смужки. Цей шматок обертаємо навколо соломинки та закріплюємо зеленою цибулею. Все – мітла готова до польоту!
Інгредієнти:
Білки збиваємо разом із цукром і лимонною кислотою, щоб утворилася густа піна. З готової маси робимо черепки, кістки та привидів. Випікаємо при температурі до 110 градусів до повного застигання (приблизно 2 години). Очі, рот робимо з розтопленого шоколаду.
Таких мумій можна й потрібно їсти!
Інгредієнти:
Розкачуємо тісто та нарізаємо смужками товщиною по 2 сантиметри. Очищені сосиски завертаємо в тісто по спіралі. Перед випіканням змащуємо мумії яєчним жовтком і ставимо в духовку. Вставляємо горошок, як очі.
Що потрібно:
Кількість інгредієнтів розрахована на 8 порцій. У великій посудині з'єднайте сік, воду, пюре та лід. Добре змішайте.
Для оригінальної подачі можна використати гарний великий гарбуз. Зріжте верхівку та видаліть середину. Тепер у вас є чудова посудина для пуншу!
Зігріваючий і смачний напій до свята – це кава з вершками.
Інгредієнти:
Варимо каву в турці чи кавомашині, додаємо трохи цукру. Викладаємо зверху збиті вершки, прикрашаємо шоколадом і печивом, як на фото.
Ще декілька цікавих порад, як можна оздобити святковий стіл.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...