Частину пасажирів евакуювали: У Черкасах посеред Дніпра заглох теплохід

Зупинка водного транспорту, на якому перебувало 77 пасажирів та 4 члени екіпажу, виникла через несправність двигуна.

У Черкасах 12 вересня близько 20:20 на річці Дніпро зупинився та не міг продовжити самостійно рух прогулянковий теплохід «Герой Дубинда». Про це інформує пресслужба ДСНС в Черкаській області, передають Патріоти України.

Зупинка водного транспорту, на якому перебувало 77 пасажирів та 4 члени екіпажу, виникла через несправність двигуна.

Для надання допомоги до місця зупинки одразу направлено оперативно-рятувальні служби. За допомогою водного патруля Управління патрульної поліції та рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини до берега доставлено 7 осіб, серед яких 1 дитина. Водночас для буксирування теплоходу з річкового порту прибув буксир «Остановочний».

Проте після відновлення роботи двигуна річкове судно самостійно продовжило рух і о 22:23 повернулося до річкового порту «Черкаси»

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...