Чекають під помешканням, чіпляються до сусідів: Батьки Стерненка потерпають від надмірної уваги журналістів

Медійників, які не залишають батьків активіста у спокої, охарактеризували як "представників проросійських помийок".

Батькам засудженого активіста Сергія Стерненка надокучають представники проросійських медіа. Журналісти буквально "тероризують" Стерненків протягом останніх днів, чекаючи їх під помешканням та чіпляючись до сусідів. Про це розповіли в офіційному телеграм-каналі Стерненка, передають Патріоти України.

Медійників, які не залишають батьків активіста у спокої, охарактеризували як "представників проросійських помийок". "Вони (журналісти – ред.) чекають їх під дверима без попереднього погодження та ходять по сусідах, намагаючись з'ясувати деталі особистого життя, яке не має жодного відношення до справи, в якій засудили Сергія", – мовиться у дописі у телеграм-каналі.

Стерненки наголошують, що коли будуть готові прокоментувати ситуацію навколо сина, вони це обов'язково зроблять. Проте коментар нададуть лише справжнім та порядним ЗМІ. Наразі будь-який тиск з боку медіа сприйматимуть як загрозу для безпеки та життя родини Сергія.

У телеграм-каналі Стерненка просять представників ЗМІ утриматись від таких відвідин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...