Чемпіонат світу з футболу U-20: Україна стартувала з красивої перемоги (фото, відео)

Команда Олександра Петракова на турнірі в Польщі була сильнішою за "зоряно-смугастих" – 2:1.

Збірна України здобула перемогу над командою США в стартовому матчі молодіжного чемпіонату світу з футболу, передають Патріоти України.

Українці досить нервово почали гру. Мандраж і хвилювання в діях "жовто-синіх" призвели до простих помилок і невпевненості. Проте, на 26-й хвилині саме наші хлопці відкрили рахунок у матчі. Півзахисник "Динамо" Георгій Цітаішвілі відмінною вертикальною передачею вивів на ворота свого одноклубника Сергія Булеца, який розстріляв кіпера американців – 1:0.

"Жовто-сині" недовго перебували в ролі лідера, вже через п'ять хвилин пропустивши разючу атаку суперника, яка завершилася ударом із п'яти метрів по воротах Андрія Луніна.

На початку другого тайму українцям вдалося чудово використовувати стандарт: той же Булеца відмінно подав із кутового, а ще один динамівець Денис Попов класно переправив м'яч у нижній кут ударом головою.

Після цього хлопці Петракова стали грати за рахунком. Американці намагалися вирвати хоча б нічию, але "жовто-сині" спокійно довели матч до підсумкової перемоги.

Україна U-20 – США U-20 2:1 (1:1, 1:0)
Голи:
1:0 – 26 Булеца, 1:1 – 32 Серванія, 2:1 – 51 Попов.
Україна U-20 – Лунін, Попов, Бондар, Конопля, Безкоровайний, Булеца (Устименко, 75), Корнієнко, Мусолітін, Хахльов (Чех, 86), Цітаішвілі (Кащук, 78), Супряга.
США U-20 – Скотт, Річардс, десть, Глостер (Реал, 69), Деркін, Серванія (Сото, 66), Помікал, Keita, Méndez, Веа, Конрад (Реннікс, 84).
Попередження: Цітаішвілі (9), Мусолітін (22), Méndez (50), Бондар (60), Деркін (76).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...