Чемпіонський нокаут: Камар Усман успішно захистив свій титул ММА (відео)

Після бою Усман, який втретє провів успішний захист титулу, деякий час постояв на колінах, а потім відправився втішати свого бразильського друга, по обличчю якого текли сльози.

У ніч на неділю, 14 лютого, в Лас-Вегасі (США) відбувся турнір зі змішаних єдиноборств, в головному бою якого на кону стояв чемпіонський пояс в напівсередній ваговій категорії. Протистояння чинного чемпіона 33-річного американця Камара Усмана (18 перемог, 1 поразка) і 34-річного претендента з Бразилії Гілберта Бернса (19 перемог, 4 поразки) завершилося в третьому раунді після того, як рефері зарахував южноамерканцю технічний нокаут, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Після бою Усман, який втретє провів успішний захист титулу, деякий час постояв на колінах, а потім відправився втішати свого бразильського друга (обидва довгий час тренувалися в залі Sanford MMA у Флориді у одного фахівця), по обличчю якого текли сльози.
«Це був важкий бій. Дуже, дуже важкий. Не можна недооцінювати те, що зробив Бернс для цієї вагової категорії. Ми починали разом, сьогодні він довів свій клас. Але я на іншому рівні. Мій бойовий IQ вище. Я звір іншої породи. Коли хтось заходить до мене в Октагон, то перестає бути моїм другом. Там немає друзів. Я не просто так кращий боєць в світі. Я вимагаю, щоб мене поважали", - цитує Камару Усмана, який заробив додатковий бонус у розмірі 50 тисяч доларів за один з кращих виступів вечора, MMA Fighting.
До речі, для Усмана перемога в Лас-Вегасі стала 13-ю поспіль в напівсередній вазі в UFC, що дозволило йому обійти знаменитого Жоржа Сен-П'єра по тривалості переможної серії в дивізіоні (12). Якщо враховувати переможні серії незалежно від вагової категорії, то більш тривала була лише у Андерсона Сілви (16 перемог поспіль в період з 2006 по 2012 рік).
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...