Через балаканину пілотів про коронавірус у Пакистані розбився літак

В авіакатастрофі загинули 98 осіб.

Катастрофа пасажирського літака авіакомпанії «Пакистанські міжнародні авіалінії» (PIA) поблизу аеропорту Карачі 22 травня була викликана помилкою пілота. Про це заявили в міністерства авіації Пакистану, передають Патріоти України.

Більш того, як повідомляє видання New York Daily News, причиною загибелі 98 осіб стала недоречна бесіда про коронавіруси, в якій брали участь пілоти. Розмова відвернула їх від професійних обов'язків і дотримання стандартного протоколу.

Про це заявив міністр авіації Пакистану Гулам Сарвар Хан. «Пілоти обговорювали коронавірус під час польоту. Вони не були сконцентровані ... Вони говорили про вірус, який торкнувся їх сім'ї. Коли диспетчер попросив пілота знизити висоту, той відповів: "Я впораюся". Це було зайвої самовпевненістю», - заявив міністр.
За його словами, частина провини лежить і на диспетчері, який не повідомив екіпажу літака про пошкодження, які лайнер отримав при першій невдалій спробі приземлитися. «Він повинен був інформувати їх про те, що двигуни загорілися», - заявив міністр.
У літаку, що розбився Airbus A320, який був повністю технічно справний, перебували 99 осіб. Вижити вдалося тільки двом. Під час аварії літака також постраждали люди, що жили в будинках, на які він впав. Від отриманих травм у лікарні померла 12-річна дівчинка.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...