Через безвідповідальність хворого на коронавірус чоловіка близько пів тисячі людей опинилися в ізоляції

21-річний чоловік з лихоманкою поїхав до Аргентини на судні з понад 420 пасажирами.

Чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення за те, що він, маючи позитивний результат тесту на Covid-19 здійснив поїздку до Аргентини з Уругваю на кораблі з 423 пасажирами, чим наразив їх на небезпеку. Про це інформує аргентинське видання TN, передають Патріоти України.

«Цієї п’ятниці ім’я та фото Луки Зінгермана стали вірусними у соціальних мережах. Це 21-річний чоловік, який подорожував з лихоманкою на судні з 423 пасажирами з Уругваю в Аргентину. Після огляду він сам підтвердив, що йому поставили діагноз коронавірусу в сусідній країні. Зараз йому загрожує 15 років в’язниці за наражання на небезпеку здоров’я пасажирів і він залишається в ізоляції у санаторії Луїс Аготе у місті Буенос-Айрес», — повідомили в ЗМІ.

Також відомо, що 423 людини, які були на судні компанії Buquebus, перебувають на карантині в чотирьох готелях Буенос-Айреса. Вказано, що Лука Зінгерман видалив всі свої профілі в соцмережах, однак збереглась інформація, що він економічний аналітик і працює у фірмі свого батька.

«У мене ніколи не було симптомів, як кажуть. Ми просто робили тести для профілактики. Я ніколи не був у жодній лікарні і не тікав. Консульство рекомендувало і дозволило нам подорожувати», — написав Лука Зінгерман з санаторію своєму другу, який розмістив текст у Twitter. Він також додав, що повідомив владу про позитивний результат тесту через 10 хвилин після прибуття на човен, коли йому повідомили про результати, а міг би просто прикинутись, що не розуміє нічого.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...