"Через десять днів буде два мільйони": На Росії звинуватили Кремль у приховуванні реальної ситуації з коронавірусом (відео)

Ситуація з пандемією COVID-19 в Росії може бути набагато гіршою, ніж повідомляє влада.

Валерій Соловей

Відомий російський політолог Валерій Соловей запевняє, що число інфікованих COVID-19 росіян вже перевищило 100 тисяч осіб, а кількість смертей - 1,5 тисячі. Про це він розповів в ефірі радіостанції "Ехо Москви", передають Патріоти України.
"Не варто вірити реляціям про те, що коронавірус обходив Льодовиту пустелю під назвою Росія стороною. Це абсолютна брехня", - заявив Соловей.

Він запевняє, що число смертей від китайського коронавіруса в Росії вже перевалило за 1,6 тисячі осіб. З його слів, в якості причини смерті вказуються супутні діагнози.

Соловей також зазначив, що число інфікованих в РФ оцінюють сьогодні приблизно в 130 - 180 тисяч чоловік. І інфекція поширюється блискавично. "При такій динаміці поширення інфекції через 10 днів їх буде від 1,5 до 2 мільйонів", - повідомив російський політолог.

Варто відзначити, що, станом на 17 березня, в РФ офіційно зареєстровано 114 випадків інфікування коронавірусом, а загиблих взагалі немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...