Через думку про Кремль і Путіна: На Росії почалося "цькування" відомого гумориста (відео)

Резидент Comedy Club Тимур Батрутдінов різко розкритикував войовничу риторику Кремля і президента Росії Володимира Путіна.

Резидент Comedy Club популярний гуморист Тимур Батрутдінов в інтерв'ю YouTube-каналу "А поговорить?" виступив з жорсткою критикою Кремля. За це його початку відверто цькувати кремлівська пропаганда, передають Патріоти України.

"Мы избавились от "совка", но "совок" внутри нас остался. "Совок" в каждом из нас строит свою дорогу. Выстроилась похожая система с портретами лидеров на стенах, с хромающей очень сильно идеологией. Если подумать, какая идеология у нас? "Россия! Россия! Мы великие! Эти адронный коллайдер построили, а у нас ракета. Смеюсь своими "искандерами". У нас есть "Искандеры", есть (ядерная) кнопка", - заявив Батрутдінов.

Пригадав він і гучну погрозу президента РФ Володимира Путіна про ядерну війну. "И, конечно, это высказывание, что "все сдохнут, а мы попадем в рай", это главная фраза современной идеологии", - зазначив гуморист.

Інтерв'ю з Батрутдінова вийшло ще місяць тому. Однак в Кремлі увагу на нього звернули тільки зараз. Пропагандисти Кремля кинулися синхронно ображати резидента Comedy Club. Особливо відзначився Володимир Соловйов. Своєю заявою він видав головний страх Кремля, що росіяни можуть наслідувати приклад України і вибрати собі президента з числа гумористів. "Батрутдинов произнес набор пошлейших оппозиционных штампов и продемонстрировал абсолютное незнание темы коллайдеров и роли России. Многозначительно молчать и хмыкать у него получается лучше, чем говорить за пределами реприз. На роль "очередного кандидата от оппозиции в президенты" не годится. Скучный, медленный, пустой", - написав Соловйов.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...