Через екскременти гризунів? - У Львові студент потрапив у лікарню з рідкісним захворюванням

Хлопець тиждень лікувався самостійно, а потім потрапив у реанімацію.

У Львові 22-річний молодий чоловік опинився в реанімації через незрозумілу геморагічну лихоманку з нирковим синдромом. Про це повідомили у Львівському лабораторному обласному центрі, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 22-річний студент, який живе і навчається у Львові, захворів ще 8 жовтня. У нього почалася загальна слабкість, біль у горлі, нежить і висока температура тіла до 38,5 С. Загальний стан погіршився головним болем, потім з'явився кашель, нудота і блювота. На домашньому лікуванні він перебував майже 6 днів, а потім звернувся за допомогою до медиків в КНП ЛОР "Львівська обласна інфекційна лікарня".

Після огляду молодого чоловіка госпіталізували в реанімаційне відділення і поставили йому діагноз при вступі: Гостре респіраторне захворювання. Нейротоксикоз.

Через кілька днів у пацієнта почали відзначатися порушення в роботі нирок, а при лабораторному аналізі крові у неї були виявлені антитіла до вірусу Puumala.

Медики почали епідеміологічне розслідування і з'ясували, що рідкісним вірусом студент міг заразитися при вживанні приправ "Зіра", які вирощують в Південно-Східній Азії і продають на ринку у Львові. Приправи ці реалізовували на вагу, а не у фасованому і упакованому вигляді, і в них могли потрапити екскременти гризунів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...