Через народне повстання знімальна група популярного тревел-шоу застрягла в сонячній Індонезії (фото)

За словами режисера "Орла і решки", телевізійники були в 10 хвилинах їзди від аеропорту Вамени, коли по його периметру побачили клуби диму.

Аліна Астровська

Частина команди тревел-шоу "Орел і решка. Чудеса світу" застрягла в індонезійській провінції Папуа, так як там спалахнуло народне повстання. Про це передає прес-служба телеканалу "Інтер", передають Патріоти України.

Одна частина групи "Орла і решки" на чолі з ведучим Антоном Зайцевим завершила зйомку і встигла вилетіти до Джакарти. А виліт другої групи, що супроводжує ведучу Аліну Астровську, був запланований на вечір 23 вересня.

Однак вранці сотні людей вийшли на вулиці міста Вамена в знак протесту проти звинувачень у расизмі. Через масові акцій було перекрито рух громадського транспорту, призупинено роботу аеропорту. У місті відсутній інтернет, а мобільний зв'язок здійснюється з перебоями.
Аліна Астровська, режисер Ярослав Андрущенко, оператор Павло Полійчук і продюсер Юлія Смачелюк стали заручниками ситуації. До сих пір вони не можуть вилетіти з бунтівного регіону.За словами режисера "Орла і решки", телевізійники були в 10 хвилинах їзди від аеропорту Вамени, коли по його периметру побачили клуби диму. Одночасно місцеві жителі стали перекривати вулиці гілками і всім, що є під рукою. З'явилися люди зі зброєю і поліція. "Знімальній групі заборонили виходити з готелю і знімати те, що відбувається. Вдень поліція розігнала частину повстанців, але ближче до вечора навколо знову загострилася обстановка: виходять люди зі зброєю, з мачете. Поки немає розуміння, коли ситуація виявиться під контролем поліції і буде відкритий аеропорт", - передав з місця подій Андрущенко.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...