Через невдалі переговори з Трампом Кім Чен Ин наказав розстріляли п'ятьох високопосадовців КНДР

Усіх засуджених до страти звинуватили у нібито шпигунстві на користь Сполучених Штатів.

Кім Чен ИнЗа наказом північнокорейського диктатора Кім Чен Ина стратили чотирьох дипломатів та спецпредставника КНДР у справах США Кім Хек Чхоля. Причиною стали незадовільні результати саміту між Трампом та Ином у Ханої. Усіх засуджених до страти звинуватили у нібито шпигунстві на користь Сполучених Штатів. Наказ Кім Чен Ина виконали на військовому аеродромі Мірім на східній околиці Пхеньяна, передають Патріоти України з посиланням на Chosun Ilbo.

Крім того, главу відділу ЦК Трудової партії Кім Ен Чхоля вислали на каторгу у табір політв'язнів з метою "перевиховання та ідеологічної освіти".

Другий саміт США – КНДР відбувся 27-28 лютого у Ханої (В'єтнам). Американський лідер Дональд Трамп назвав зустріч продуктивною, проте США не наважились підписати жодних угод з Північною Кореєю. А ще відмовились знімати з країни санкції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...