"Через нього відмовлюся від улюбленої програми": Олег Винник засмутив шанувальників шоу "Голос країни"

На думку критиків, Винник недостойний перемоги, так як зайняв «чуже» крісло.

Популярний співак Олег Винник, який став новим тренером 10 сезону телешоу «Голос країни», знову став об'єктом атаки хейтерів в мережі, передають Патріоти України.

Критики ополчилися на «ватажка вовчиць» після того, як в офіційному Instagram-акаунті «Голосу країни» було опубліковано фото Винника в тренерському кріслі. Там же була вказана дата прем'єрного випуску - 24 січня 2021 року.

Інші незадоволені згадали і про недавню участь співака в танцювальному шоу «Танці з зірками», звідки Винник вибув достроково через коронавірусне захворювання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...