Через півтори години після дзвінка Трампа Зеленському Білий дім заморозив допомогу Україні

Чиновник Білого дому Майк Даффі звернувся з проханням до Міноборони США.

В Білому домі після телефонної розмови президентів США та України Дональда Трампа і Володимира Зеленського зв'язалися з представниками Пентагону і доручили призупинити надання військової допомоги Україні. Про це повідомляє BBC з посиланням на електронні листи представників адміністрації США, опубліковані некомерційною організацією Center for Public Integrity, передають Патріоти України.

Як зазначає видання, чиновник Білого дому Майк Даффі через 91 хвилину після телефонної розмови президентів США і України в електронному листі просив, щоб Міноборони США "призупинило" надання допомоги у відповідності з планом адміністрації переглянути рішення про виділення коштів.

"Враховуючи делікатний характер запиту, я вдячний вам за те, що ви тримаєте цю інформацію в тісному контакті з тими, хто має знати, як виконувати вказівки", - йдеться в електронному листі.

Нагадаємо, минулого тижня Палата представників Конгресу США проголосувала за обидві статті обвинувачення проти президента США Дональда Трампа в рамках процедури імпічменту.

Тепер пакет документів направлять до верхньої палати американського парламенту - Сенат. Для того, щоб відправити Трампа у відставку, буде потрібно дві третини голосів сенаторів. Однак, в Сенаті більшість республіканців, які можуть не проголосувати за імпічмент Трампа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...