Через політичний тиск частина співробітників PandaDoc переїжджає з Білорусі до Києва

PandaDoc - це програмне забезпечення для автоматизації документообігу як сервіс з вбудованими електронними підписами, управлінням робочими процесами, будівником документів і функціями CPQ.

Чотирьох співробітників білоруської компанії PandaDoc затримали в Мінську. Засновник PandaDoc Микита Мікадо впевнений, що це політичний тиск і арешт не має під собою ніяких підстав. Частина співробітників компанії після обшуків поїхали в Київ, передають Патріоти України з посиланням на Ain.ua.

Поки це не офіційний переїзд бізнесу, але якщо ситуація не покращиться, каже Мікадо, він закриє офіс в Білорусі.

Другого вересня в мінському офісі компанії PandaDoc пройшли обшуки. Крім того, обшуки пройшли в будинках і квартирах деяких співробітників. Більше ста людей в наступні два дні допитали. Чотирьох співробітників затримали і порушили кримінальні справи, звинувачуючи їх в заволодінні бюджетними коштами. Запобіжний захід - два місяці під вартою.
Засновники компанії впевнені, що справа сфабрикована через їх позиції. Засновник PandaDoc Микита Мікадо ще на самому початку протестного руху в Білорусі заявив, що фінансово допоможе співробітникам силових відомств, якщо ті залишать службу. Як результат, його компанія піддалася політичному тиску з боку влади.
У зв'язку з обшуками в офісі і тиск на компанію, співробітники PandaDoc виїжджають з країни. За даними видання, частина співробітників тимчасово переїжджає з Білорусі в Україну, зокрема - в Київ. За словами представників Lift99, деяким з приїжджих в коворкінг вже організували простір для роботи, безкоштовно на перший час.
PandaDoc - це програмне забезпечення для автоматизації документообігу як сервіс з вбудованими електронними підписами, управлінням робочими процесами, будівником документів і функціями CPQ.
Штат компанії перевищує 150 співробітників. У PandaDoc є офіси в Білорусі, США, на Філіппінах. У серпні інвестор One Peak Partners вклав в компанію $ 30 млн. PandaDoc входить в топ-5 найпопулярніших продуктів для управління контрактами за версією консалтингової та маркетингової компанії Capterra.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...