Через проукраїнську позицію: Відомого режисера побили в центрі української столиці

Режисер є вихідцем з Росії, під час анексії Криму був в числі перших затриманих російськими силовиками.

Юрій Грузинов

Режисера Юрія Грузинова жорстоко побили в Києві. Сталося це в кафе «Брайтон Біч» на столичному Печерську. Режисер каже, що нападники кричали «Я люблю рашку», передають Патріоти України.
Коли в кафе Грузинов зробив зауваження офіціантці за російську музику в закладі, на нього напала агресивна компанія. «Сообщил про то что у них играет русская музыка! И тут чувак как заорет: „Я люблю рашку!“. Я попытал спросить у него, за что конкретно. Пока я задавал вопрос, совершенно другой муфлон со стороны врезал мне наотмашь и свалил!» - розповів режисер.За словами Грузинова, його кривдник поїхав на таксі, і поки що чоловіка не знайшли. Після інциденту режисер звернувся в лікарню, і йому наклали шви.Що стосується розслідування, то Грузинов налаштований песимістично. «Вместо номера значка дали размер обуви, анекдоты рассказывали друг другу, не дали дописать заявление и приняли его так, сообщив, что больше нет бумаги», - описав він дії поліцейських.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...