Через приховування коронавірусу: СБУ обшукала столичну приватну клініку (відео)

Київська лабораторія не повідомила про три випадки захворювання, і, таким чином, сприяла розвитку епідемії.

У приватній клініці Eurolab, яка належить бізнесмену Андрію Пальчевському, СБУ провела обшуки за фактом приховування зараження коронавірусом COVID-19. Про це він розповів в ефірі телеканалу 112, назвавши офіційну причину слідчих дій, передають Патріоти України.

"Офіційна причина – стаття 113, здається, диверсія проти держави ... Спроба прив'язати мене до того, що, нібито, київська лабораторія не повідомила про три випадки захворювання, і, таким чином, сприяла розвитку епідемії", – повідомив Пальчевський.

При цьому він зазначив, що співробітники СБУ під час обшуків вели себе адекватно і він "не побачив жодного хамства". Пальчевський підкреслив, що його не вдасться зломити і закрити рот: "всруся, але не підкорюся".

Пальчевський зазначив, що покарання за таку статтю від 8 до 15 років. Додамо, що ст. 113 КК "Диверсія" передбачає покарання позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.або без такої.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...