Через рідкісну хворобу дівчинка почала плакати кров'ю (фото)

Така хвороба проявляється на одну людину з десяти мільйонів.

В Індії восьмирічна дівчинка Чвнгсаси Деббарми через рідкісну хворобу потіє і плаче кров'ю, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

У дитини періодично ллється кров із вух і носа, а також з'являвся кривавий піт під пахвами, на обличчі, руках і ногах.

Попередньо обстеження у лікарів показало рідкісне захворювання – гематогідроз. Медики призначили дівчинці ліки, і через кілька днів її стан покращився.

Однак після дівчинка знову почала кровоточити, цього разу кров йшла з губ, язика, чола, голови, скронь, рук, ніг, очей, пальців ніг, вух, кистей рук і кінчиків пальців. При цьому у неї боліла грудна клітка. Батьки знову пішли по лікарях, але медики не можуть встановити правильний діагноз.

Гематогідроз – стан, коли пацієнт виділяє кров через шкіру. Така хвороба проявляється на одну людину з десяти мільйонів. Кровотеча зазвичай зупиняється сама по собі. Вона не небезпечна, хоча може призвести до зневоднення і дискомфорту. Лікарі не знають точно, що викликає гематогідроз, почасти через те, що він дуже рідкісний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...