"Через рік Зайцевій можуть змінити вирок на умовний термін", - юрист

Скандально відому Олену Зайцеву, яка в жовтні 2017 року збила насмерть 6 людей на вулиці Сумській в Харкові, поки що не випустять за УДЗ, як клопочеться її адвокат.

Олена Зайцева

Про це повідомив юрист Ростислав Кравець, передають Патріоти України з посиланням на ГолосUA.

«Це нормальна робота адвокатів. Будь-який адвокат звертався б з відповідним клопотанням про зміну вироку на більш м'який, на умовно-дострокове звільнення, умовний термін. Але я не думаю, що в найближчий рік-півтора - і адвокати, і сама Зайцева це розуміють, - щось станеться. Я думаю, що зміна вироку і умовно-дострокове звільнення можливі будуть через рік-півтора, не раніше», - упевнений експерт.

Юрист підкреслив, що за час ув'язнення Зайцевої на сумнозвісному перехресті на Сумській навряд чи щось змінили, і це - проблема. «Тут питання не стільки в покаранні, скільки в припиненні того, щоб це не повторилося. Якщо приїхати до Харкова на те перехрестя - там щось змінилося? Там поміняли карту руху, щоб не повторилася ця історія? Питання не в мажорах і покаранні, питання в тому, щоб це не повторилося», - резюмував експерт.

Нагадаємо, адвокат наполягає на умовному терміні для Зайцевої.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...