Через різкий сплеск заражень коронавірусом можуть посилити карантин у столиці

У Києві вже 8992 підтверджених випадки захворювання COVID-19.

У Києві стрімко зростає число нових заражених коронавірусом. За минулу добу COVID-19 виявили ще у 180 жителів столиці. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

За останню добу три людини померли. За весь період коронавірус забрав життя 142 киян.

Станом на четвер, 6 серпня, в Києві вже 8992 підтверджених випадків захворювання COVID-19.
За останні 24 години захворіли:
  • 102 жінки у віці від 18 до 82 років;
  • 67 чоловіків у віці від 21 до 81 року;
  • 4 дівчинки від 3 до 16 років і 7 хлопчиків від 3 до 17 років.
  • Захворіли в тому числі і 8 медиків.
Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі - 44, в Солом'янському - 26, в Деснянському районі - 22 випадки.
У лікарні столиці госпіталізували 22 пацієнта, інші - на самоізоляції, під контролем лікарів.
За минулу добу одужали 49 осіб. Всього коронавірус подолали 3137 жителів Києва.

"Я закликаю всіх серйозно ставитися до загрози. Не розслаблятися і не робити вигляд, що ми живемо у звичайній ситуації! Якщо буде різкий сплеск захворювання, доведеться знову повертатися до суворих обмежень. І сьогодні від кожного з нас залежить станеться це чи ні. Від того, наскільки ми дотримуємося елементарних правил, наскільки уважні до свого здоров'я", - повідомив Кличко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...