Через слова Саакашвілі посла України викличуть "на килим" у МЗС Грузії

11 червня Саакашвілі опублікував у Facebook відеозвернення, в якому закликав усі опозиційні партії Грузії об'єднатися на парламентських виборах, що мають відбутися у жовтні.

Міхеїл СаакашвіліМіністерство закордонних справ Грузії викличе посла України у Тбілісі Ігоря Долгова для пояснень щодо заяв глави Виконавчої ради реформ Міхеїла Саакашвілі про майбутні парламентські вибори у Грузії. Про це заявив на брифінгу глава МЗС Грузії Давид Залкаліані, передають Патріоти України.

11 червня Саакашвілі опублікував у Facebook відеозвернення, в якому закликав усі опозиційні партії Грузії об'єднатися на парламентських виборах, що мають відбутися у жовтні. Він також заявив, що не збирається дивитися на знищення Грузії й сам на виборах буде "на передовій". Наразі відео вже видалене.

"Звісно ж, ми викличемо посла в Міністерство закордонних справ і будемо вимагати пояснень, оскільки ця заява Саакашвілі є прямим втручанням чиновника у процес виборів і у внутрішні справи іноземної держави, яка при тому є стратегічним партнером. Ми вислухаємо пояснення від посла України у зв'язку з цим", – сказав Залкаліані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...