"Через таких, як ти, війна тут йде! А ти чешеш таку хрінь!": Мешканець Краматорська поставив на місце фаната "русского міра" (відео)

Українець з Донбасу яскраво поставив на місце громадського діяча Олександра Скубченка, який затято виступає за надання регіонального статусу російській мові і поширює фейки про утиск російськомовних громадян в Україні.

Емоційну відповідь патріот озвучив, зателефонувавши до студії "Магнолії-ТВ", передають Патріоти України.

"Це Краматорськ. Слухаю цього молодика – він взагалі розуміє, яку нісенітницю і ахінею несе з приводу мови?! А чим відрізняється Донецьк і Донбас? Тут що, золота жила така йде, що нам потрібна регіональна російська мова? Про що ви взагалі говорите? У нас суржик є, ми говоримо будь-якою мовою, ми виїжджаємо в Харків і вже спілкуємося іншою мовою. А ви чешете таку хрінь!" – сказав житель сходу України.

"Через таких, як ви, війна тут! Путін, що, запитує в селах, хто якою мовою розмовляє?! І гинуть всі підряд: болгари, гагаузи, росіяни, українці! А ти сидиш розумну пику робиш! Негіднику, через таких, як ти, війна тут йде!" – розгнівано додав патріот.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...