Через зґвалтування у Кагарлику вже звільнили 10 поліцейських

Поліцейські у райвідділку поліції в Кагарлику 22 травня зґвалтували 26-річну жінку, а молодого хлопця били й катували.

Голова поліції Київської області Андрій Нєбитов розповів про результати першого етапу внутрішнього розслідування у райвідділку Кагарлика. За його словами, вже після цього етапу там звільнили 10 працівників поліції. Метою нашого розслідування є встановити причини й умови, які зробили можливими цей злочин, заявив Андрій Нєбитова в проєкті "Свобода слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

"Нині нам головне не допустити, щоб такі страшні речі могли повторитися. Поліцейські, які причетні до цього злочину, будуть покарані", - заявив керівник обласної поліції.

Перший етап службового розслідування стосувався 19 працівників поліції Кагарлицького райвідділку. Як наслідок, уже звільнені 10 з них.

Раніше, захист постраждалої заявляв, що підозрюваних у цій справі може бути більше ніж двоє поліцейських. Мовляв, ще кілька працівників поліції були у відділку й чули, як їхні колеги знущалися з людей.

Зґвалтування у Кагарлику: коротко

Поліцейські у райвідділку поліції в Кагарлику 22 травня зґвалтували 26-річну жінку, а молодого хлопця били й катували. Обвинуваченими працівниками поліції виявились 35-літній начальник сектору кримінальної поліції Микола Кузів та 29-річний оперуповноважений Сергій Сулима. Їх одразу звільнили, зараз тримає слідство.

Все відділення Кагарлицької поліції також розформували, а всіх співробітників відправлять на переатестацію.
26 травня обом підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави. Підозрювані своєї провини не визнають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...