Чергове визнання наших талантів: Український фотостартап отримав престижну нагороду

На розгляд у Нью-Йорку було представлено понад 1500 заявок у понад 90 категоріях.

Український стартап Wander Way Photo отримав бронзу на 16-й щорічній премії “Stevie Awards – жінки в бізнесі”. Стартап було відзначено в категорії «Стартап року», передають Патріоти України з посиланням на Liga.net.

Нагорода покликана заохотити жінок в бізнесі та присуджується для підприємниць і компанії, якими вони керують. Цьогоріч на розгляд у Нью-Йорку було представлено понад 1500 заявок у понад 90 категоріях.

Сервіс Wander Way допомагає замовляти та організовувати фотосесії по всьому світу. Стартап був заснований кілька років майже без залучення інвестицій. Наразі послуга доступна в 50-ти найпопулярніших містах та має команду зі 150 фотографів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...