Черговий неадекватний вис*р Кремля: Депутат Держдуми РФ заявив, що Україну примусить подати воду в Крим... коронавірус

Таку заяву зробив один з депутатів Державної Думи РФ Олег Нілов.

Олег Нілов

На телевізійному шоу скандальної ведучої Ольги Скабєєвої обговорювали заяву Секретаря української РНБО Олексія Данілова про відновлення подачі води на тимчасово окупований півострів, передають Патріоти України.

Данілов заявив, що з політичної точки зору, Україна не може відновити постачання на територію Криму, оскільки півострів знаходиться під контролем Російської Федерації і саме вона відповідає за жителів окупованих територій. І взагалі дану тему не слід чіпати, поки півострів знаходиться під контролем Російської Федерації. Дане питання потребує суттєвого розгляду, однак лише після того, як півострів буде під контролем Києва. Також секретар РНБО підкреслив, що Україна зробить все, щоб запустити воду в Крим якомога швидше, як тільки півострів буде знову під її контролем.

Виступаючи на ТБ-шоу Скабєєвої російський депутат відкрито вимагав в України, щоб та поновила подачу води в Крим, аргументуючи свої вимоги... черговими нісенітницями.

Вдумайтесь, на увесь світ в прямому ефірі депутат російської Думи Олег Нілов заявив, що офіційний Київ зобов'язаний відкрити Північно-Кримський канал, оскільки влітку українським громадянам через епідемію коронавірусу в світі доведеться їздити відпочивати ... на анексований півострів. "Куди поїдуть українці відпочивати цього літа? Я думаю, що крім Криму нікуди: там небезпечно, там смертельно небезпечно, там неможливо, туди грошей не вистачить. Тому відкривайте канал, поки не пізно!" – заявив Нілов в наказовому тоні.

На думку Нілова, єдине місце для нормального відпочинку для українців залишиться окупований Крим (!). Однак Україна нібито зобов'язана включити воду на півострів в обмін на можливість і їздити в Крим.

Російський депутат вважає, що в Азію і Європу українцям виїхати не вдасться, і нібито, саме Крим стане для України єдиним порятунком. "Ні в Китай, ні в Європу поїхати не вийде. Росія, дай Бог, надасть таку можливість. Ну а Крим – це для України єдиний порятунок. Тому відкривайте канал! Зробіть крок назустріч!", – всерйоз заявив представник російської Держдуми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...