Черговий скандал з маршрутником розгорівся у Запоріжжі

Погрожуючи, водій сказав, що б жінка з дитиною покинули маршрутку самі або він їх викине з неї силою.

У Запоріжжі водій маршрутки відмовився забезпечити безкоштовний проїзд дитині з багатодітної сім'ї, а також вдарив родичку хлопчика. Про це у Facebook написала жертва водія Тетяна Макаренко, передають Патріоти України.

За її словами, вона намагалася переконати маршрутника, що посвідчення хлопчика дає йому право на безкоштовний проїзд, проте водій наполегливо доводив зворотнє в супроводі матів. (Щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Очікуючи своєї зупинки, я помітила що під час руху маршрутки водій почав мене знімати на відео свого телефону. Я сказала, що б він припинив зйомку, на що він не відреагував. Я підійшла ближче до нього і одернула його. У відповідь я отримала сильний удар кулаком у вухо. Він не зупиняючи руху маршрутки намагався схопити мене за одяг і знову вдарити. Потім різко натиснув на гальмо, і всі пасажири ледве не вилетіли в лобове скло!" - написала жінка.

Її племінник у цей момент вдарився об поручні лицем. На обличчі проявилася гематома в області щоки. Погрожуючи, водій сказав, що б жінка з дитиною покинули маршрутку самі або він їх викине з неї силою.

"Ми не доїхали до потрібної зупинки і вийшли. А водій їхав поруч з нами і знімав на відео. Я трохи заспокоїлася і подзвонила в службу 102. Мою заява зареєстрували, передали до Шевченківського відділ поліції. Через 3 години зі мною ніхто не зв'язався. Коли я сама їм передзвонила, мені відповіли, що зі мною зв'яжуться на наступний день. Пізніше я зателефонувала директору ТОВ "Автостандарт", де мені було сказано звертайся, пиши куди хочеш. Доки триватиме хамське ставлення від водіїв маршруток (викидання дітей з маршрутки)? А потім діти пропадають. І бездіяльність керівництва і поліції! Куди нам до Європи? ", - написала жінка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...