Черговий скандал з правоохоронцями: У Тернополі поліцейські ногами побили чоловіка, який їх викликав

Подія трапилася, коли правоохоронці приїхали на виклик в один з ресторанів міста.

У Тернополі поліцейські ногами побили чоловіка, який їх викликавУ Тернополі оголосили підозру трьом поліцейським, які без будь-яких підстав наділи на чоловіка наручники, а потім жорстоко побили його ногами і руками. Подія трапилася, коли правоохоронці приїхали на виклик в один з ресторанів міста. Копи мали перевірити повідомлення про побиття чоловіка, передає пресслужба прокуратури Тернопільської області, передають Патріоти України.

Потерпілому заподіяли тілесні ушкодження. В даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу стосовно поліцейських. Їм повідомлено про підозру за ч. 2 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...