Четверо загиблих: В університетській клініці в Чехії невідомий влаштував стрілянину

Ще двоє перебувають у важкому стані після отриманих поранень.​

У вівторок, 10 грудня, в Чехії відбулося масове вбивство. У місті Острава невідомий влаштував стрілянину в університетській клініці. За офіційними даними, наданими поліцією, вбиті чотири людини, ще двоє перебувають у важкому стані після отриманих поранень, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Міністерство внутрішніх справ Чехії повідомляє, що стрілець зник. Ведеться його розшук. Мотив не відомий. Клініка і сам університет в Остраві закриті. На місці перебувають посилені загони поліції, включаючи спецпідрозділу по боротьбі з тероризмом.

Стрілянина сталася приблизно о 07:00 за місцевим часом. Всіх, хто володіє будь-якоюсь інформацією за місцезнаходженням підозрюваного або здогадуються, хто це може бути, просять телефонувати 158. Очевидці повідомили, що стріляв чоловік в червоному піджаку зростом близько 180 см.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...