Четвертий рейх хайпує: Путін в Ізраїлі поставив в один ряд антисемітизм та русофобію

При цьому російський голова не став уточнювати, в чому саме полягає русофобія.

Президент РФ Володимир Путін під час відкриття пам’ятника “Свічка пам’яті”, присвяченого героям оборони Ленінграда, поставив в один ряд антисемітизм та русофобію, передають Патріоти України з посиланням на BBC.

Путін заявив, що в Ізраїлі живуть майже 1,3 тисячі учасників блокади і тут поважають героїв. “Тут, як і в Росії, розуміють значущість уроків Другої світової війни, не дають світу забути, до чого призводить національний егоїзм, розбрат, сприяння будь-яким формам шовінізму, антисемітизму і русофобії”, – заявив Путін.

При цьому російський голова не став уточнювати, в чому саме полягає русофобія.

Пізніше глава РФ виголосив ще одну промову, нагадавши про вирішальний внесок Радянського Союзу в перемогу над нацистською Німеччиною та 27 мільйонів жертв громадян СРСР.

Також Володимир Путін звернувся до країн, які є постійними членами Ради безпеки ООН із закликом провести спеціальну зустріч, присвячену миру на всій планеті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...