Чого не бачать покупці: Працівники продуктових магазинів розкрили жахаючі секрети супермаркетів (фото)

Працівники продуктових магазинів поділилися шокуючою правдою про те, що залишається поза увагою споживачів.

На цьому тижні гілка Reddit попросила працівників магазинів поділитися брудними секретами, про які не здогадуються покупці продуктів, передають Патріоти України.

Ось деякі з найбільш дивних, грубих і шокуючих одкровень:

1. "Єдине, що миє візок для покупок — це дощ. Ми використовуємо їх для вивезення мішків зі сміттям".

2. "Область під проходами зазвичай кишить мишами".

3. "Яблука можна зберігати в належних умовах майже рік і продавати в супермаркеті. Отже яблука, які ви купуєте у травні, швидше за все, виросли минулого року".

4. "Мій приятель працює у продуктовому магазині, і він каже, що це безумство, як часто гігантські павуки вилазять з бананових ящиків".

6. "Менеджери продуктових магазинів дуже схильні до підкупу з боку підприємств, коли йдеться про те, щоб отримати більше місця на полицях".

7. "Я працюю в роздрібній пекарні. Ми нічого не робимо з нуля. Все заморожується. Ми просто випікаємо або розморожуємо продукт перед тим, як покласти його на полицю. Торти отримуємо вже готові, ми просто додаємо на них глазур і прикраси".

8. "Багато їжі викидається як відходи. Коли м'ясні продукти мають температуру вищу за певну, вони відразу ж викидаються. Я одного разу відповідав за утилізацію м'яса на суму понад 100 тисяч доларів через температуру".

9. "Якщо ви попросите працівників перевірити товар на наявність на складі, в дев'яти випадках з десяти вони просто підуть, почекають пару хвилин і вийдуть, щоб сказати вам, що товару більше немає".

10. "У продуктових магазинах так багато хитрощів, щоб змусити вас купувати більше товарів. Ви ніколи не замислювалися, чому пластівці з цукром для дітей лежать на нижніх полицях? Тому що діти їх так бачать".

11. "У кожному продуктовому магазині є якісь тварини. Це можуть бути таргани, миші або мухи. Те, що ви їх не бачите, не означає, що їх там немає".

12. "У магазині часто лунає ностальгійна музика, щоб змусити покупців думати про кращі часи. Подумайте про це наступного разу, коли ви відвідаєте магазин і купите більше продуктів, ніж планували".

13. "Часто різні сміттєві баки просто змішуються разом, бо прибиральник точно не стане діставати ту пляшку, яку ти кинув у компост".

14. "Моторизовані візки часто намокають, і їх не прибирають. Ми накриваємо їх тканиною".

15. "Продукти часто псуються на полиці і залишаються непоміченими протягом тривалого часу через те, що деякі працівники магазину ставлять новий продукт перед старим. Це стосується усіх відділів".

16. "Сьогоднішні курячі грудки на шкірі — це завтрашні курячі грудки без шкіри, бо вони починають зеленіти, якщо не продаються швидко".

17. "Просто неможливо щодня робити весь цей курячий салат і все таке. Це лайно пролежить там більш ніж тиждень, перш ніж вони зроблять свіжий салат. Нам сказали завжди брехати клієнтам про свіжість нашої їжі".

18. "Морозиво і заморожені продукти, ймовірно, кілька разів повністю розтанули або відтанули від лежання на візку в підсобному приміщенні".

19. "Будь обережний з харчуванням просто в магазині. У мене було дуже багато неприємних колег, що не мили руки і не міняли рукавички весь день — якщо вони взагалі були в рукавичках".

20. "Маленький кошик, в якій ви можете викинути свої пакети, щоб "утилізувати" їх, — брехня. Вони викидаються разом з усім іншим сміттям".

21. "Стрічковий конвеєр, на який ви викладаєте свої продукти, неймовірно брудний".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...