Чого не зробиш заради багатства: Жінка з'їла серце й груди дівчини власного сина

З органів вбитої приготували ритуальну страву.

У Нігерії жінка з'їла серце і груди дівчини свого сина в ході ритуалу, покликаного принести їй багатство, передають Патріоти України з посиланням на Daily Star.

Батьки 22-річної дівчини Фавур Далею-Оладеле, яка навчалася на факультеті соціології в університеті Лагосу, заявили про її зникнення на початку грудня минулого року. Поліції вдалося встановити, що молодий чоловік, з яким зустрічалася студентка, 23-річний Оволаби Адееко, заманив її в готель, де накачав наркотиками, а потім відвіз її в одну з місцевих церков, якою керував самопроголошений пастор Сьогун Філіп.

За даними правоохоронців, там Адееко розбив дівчині голову товкачем, після чого пастор перерізав їй горло, відрізав її груди і витягнув внутрішні органи, у тому числі серце. Потім Філіп приготував з органів вбитої ритуальне блюдо, поїдання якого повинно було принести Адееко і його матері, велике багатство.

При цьому сама Бола стверджує, що нічого не знала про вбивство дівчини, а син переконав її в тому, що блюдо приготовлено з м'яса і органів кози.

Як повідомляє видання, в даний час і мати, і син заарештовані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...