Чого не зробиш заради лайків..: Блогер з Житомира посадив за кермо дитину на швидкості 100 км/год (відео)

На відео видно, що дитина відволікається і відвертається від дороги...

Популярний в Instagram блогер з Житомира Руслан Матвієнко показав, як його племінник керує автомобілем на швидкості 100 км/год. На відео, яке опубліковано на сторінці "Житомира автомобільного" в Facebook, він хвалиться ці фактом, передають Патріоти України.

"Ви бачили, щоб коли-небудь хлопчик семи років їздив на "Мерседесі" зі швидкістю 100 км/год", – сказав блогер.

На іншому відео він зазначив, що пишається своїм племінником.

При цьому видно, що дитина відволікається і відвертається від дороги, хоча Матвієнко каже йому, щоб той стежив за рухом.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...