Чоловічі забавки: Юрій Горбунов показав свою "ерогенну зону"

Підписники з гумором поставилися до заяви телеведучого і залишили чимало іронічних коментарів.

Український телеведучий Юрій Горбунов похвалився чистотою свого авто. Знімок він розмістив в Insrtagram, передають Патріоти України.

«Чисто вимита машина після дощів, для мене як ерогенна зона! Не дарма кажуть, чисте авто - обличчя водія!» - написав Юрій Горбунов.

Підписники з гумором поставилися до заяви телеведучого і залишили чимало іронічних коментарів: «Можливо, якщо ти не возиш в ній трьох активних дітей», «На чисту машину і білою курточкою не гріх спертися», «А я думав, вся справа в ланцюгах», «Ах, який чоловік».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...