Чоловік у реанімації: На Дніпропетровщині байкери скинули з мосту сторожа

У чоловіка забиття, переломи ребер, бедра і правої ноги. Він підключений до апарату ШВЛ.

У Дніпропетровській області сторож, який охороняв будівництво Нікопольського мосту на трасі Запоріжжя-Дніпро, потрапив до реанімації. З мосту його скинула група байкерів, яким він не дозволив кататися на мосту. Про це розповіла донька постраждалого пенсіонера Тетяна Хорольська, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Жахливий випадок стався вночі 29 серпня. 63-річний тато Тетяни на пенсії, але ночами підпрацьовував сторожем на Нікопольському мосту, де зараз тривають будівельні роботи. Як розповідає жінка, вдень 29 серпня він заборонив кататися на мосту байкеру. Вночі той повернувся у компанії ще 4-х мотоциклістів, і вони скинули чоловіка з мосту.

"Про те, що сталося, нам розповів інший охоронець, який також чергував у ту ніч. Тато був на мосту зверху, а той чоловік сторожував знизу. Він не бачив що саме сталося, через потік автомобілів і чималу відстань, але він обходив територію і пішов до тата, щоб спитати, чи у нього все гаразд. Почав його кликати і почув стогін. Знайшов мого батька під мостом, спитав що трапилося, і хто це зробив. Тато встиг сказати, що це зробили байкери і втратив свідомість", - розповідає Тетяна.

Охоронець викликав швидку допомогу і поліцію.

Зараз Тетянин батько знаходиться у реанімації. Рідних до нього не пускають. У чоловіка забиття, переломи ребер, бедра і правої ноги. Він підключений до апарату ШВЛ.

Жінка говорить, що камер спостережень на мосту не було, але недалеко є автозаправка, де є камери. Тетяна зауважує, що тато на роботі не пив, і взагалі споживав спиртне дуже рідко.

Донька постраждалого звертається до усіх, хто можливо став свідком цього злочину, повідомити, щоб покарати винних за те, що зробили з її батьком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...