Чоловіка, який в ураган намагався вкрасти обірвані дроти, вбило струмом (відео)

У Кривому Розі ураган повалив понад 150 дерев, пошкоджено 76 авто. Сильні пориви вітру зривали покрівлю з будинків.

У Кривому Розі під час потужного урагану чоловік намагався вкрасти з метою подальшого продажу обірвані електричні дроти, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За попередньою інформацією, загиблий прямо під час потужного урагану, який супроводжувався зливою, намагався вкрасти електричні дроти. Мабуть, чоловік не здогадувався, що дроти знаходяться під потужним електричним розрядом. Його вбило на місці.
Загалом, стихія в Кривому Розі вирвала з корінням кілька сотень дерев, обірвані лінії електропередач. Близько 50 тисяч жителів міста протягом дня залишалися без електрики. Повалені дерева пошкодили більше 80 будинків. Половина з них - приватні.
Ураган в Кривому Розі господарював більше години. Позривало рекламні щити і затопило частину вулиць. Комунальники працюють нон-стоп.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...