Чоловіка, який викрав 150 автомобільних номерів, затримали у Запоріжжі

Чоловік вчиняв крадіжки державних реєстраційних знаків із автомобілів та залишав записки із текстом про їхнє можливе повернення за винагороду.

У Хортицькому районі Запоріжжя працівники поліції затримали чоловіка, який займався викраденням державних реєстраційних знаків з автомобілів та вимагав гроші за їх повернення. Чоловіка підозрюють у крадіжці 150 автомобільних номерів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Запорізькій області, передають Патріоти України.

«З травня по серпень 2019 року неодноразово судимий за корисливі злочини чоловік 1970 року народження вчиняв крадіжки державних реєстраційних знаків з автомобілів та залишав записки із текстом про їх можливе повернення за винагороду», - повідомили в пресслужбі.

Під час особистого огляду у підозрюваного виявили картки різних операторів зв’язку, блокнот із записками, ножиці, за допомогою яких останній ймовірно знімав номерні знаки. У кімнаті квартири поліцейські вилучили державні автомобільні реєстраційні знаки, записки з текстом «Верну звоните», мобільні термінали, сімкартки, сувенірні купюри.

Наразі зловмисник обґрунтовано підозрюється у скоєні близько 150 аналогічних злочинів на території Хортицького та інших районів Запоріжжя.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...