Чоловіку, який напав на журналістку NewsOne, повідомлено про підозру (відео)

28 листопада під час церемонії вшанування пам’яті жертв Голодомору невідомий напав на журналістку телеканалу NewsOne під час прямого етеру. Він вибив у неї з рук мікрофон і лампадку.

Поліція Києва повідомила про підозру 31-річному чоловіку, який напав на журналістку телеканалу NewsOne під час прямої трансляції церемонії вшанування пам’ять жертв Голодомору. Про це повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко у суботу, 19 грудня, передають Патріоти України.

За його словами, затриманий не може пояснити, чому проявив агресію до журналістки. Судимостей у чоловіка раніше не було.

Геращенко розповів, що під час затримання нападника здивувало, як поліція його знайшла. Він думав, що маска й капюшон завадять встановити його особу.

Як стверджує заступник міністра, чоловік отримав підозру за статтею 171 ККУ (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Вона передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів, або арешту строком на шість місяців, або позбавлення волі строком до трьох років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...