Чому мовчав довше усіх: Зеленський розкрив шокуючу правду про катастрофу літака МАУ в Ірані

За словами президента, він не міг повідомити про це публічно через відсутність даних і доказів.

Президент України Володимир Зеленський розповів, що одразу знав про відсутність технічної несправності літака МАУ, який збили іранські військові в Тегерані. Однак він не міг повідомити про це публічно через відсутність даних і доказів. Про це Зеленський повідомив в інтерв'ю для ізраїльського 9 каналу, передають Патріоти України.

За словами Зеленського, родичі загиблих дізналися про це від нього на другий день після авіакатастрофи. "Я до них поїхав, я не міг у публічному полі говорити: "Нас збили", але я приїхав до них і сказав: "Крім співчуття і так далі, я приїхав до вас із важливою інформацією. Хочу, щоб ви точно знали, це на сто відсотків не технічна помилка. І не помилка ваших рідних, і не помилка нашого професійного екіпажу", – сказав президент.

Він вважає, що Україна зробила кілька важливих кроків, які дали можливість натиснути на іранську сторону, щоб вони визнали, що це була не технічна поломка або помилка екіпажу.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...