"Чорна перлина" з Росії: Київське "Динамо" погодило контракт з новим гравцем атаки

Угода буде підписана в разі успішного проходження нігерійцем медобстеження, яке заплановане на 10 січня.

Футбольний клуб "Динамо" погодив умови контракту з 21-річним нігерійським футболістом Беніто, останнім клубом якого був російський ФК "Тамбов". Згідно з умовами договору, Олабіран Блессинг Муіва, більш відомий як Беніто, буде виступати за "Динамо" в найближчі 3,5 року, повідомляє прес-служба киян, передають Патріоти України.

Основна позиція Беніто - фланговий гравець атаки. Має досвід ігор на обох флангах, а також на позиції центрального форварда.

Угода буде підписана в разі успішного проходження нігерійцем медобстеження, яке заплановане на 10 січня.

Беніто має досвід виступів за збірну Нігерії U23. Раніше, крім "Тамбова", він грав за "Саксан" (Молдова), "Локомотив" Ташкент (Узбекистан) і "Луч" Мінськ (Білорусь).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...