"Чорт за спиною сидить": Відома телеведуча влаштувала перепалку у прямому ефірі зі скандальним соратником кума Ху*ла (відео)

Мосейчук відреагувала на слова народного обранця цитатою письменника Миколи Гоголя.

Ведуча шоу "Право на владу" Наталія Мосейчук у прямому ефірі гаряче подискутувала з нардепом від "Опозиційної платформи - За життя" Нестором Шуфричем. Так, Шуфрич розкритикував законопроект президента Володимира Зеленського про розпуск Конституційного суду через скандальне рішення про скасування е-декларування, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Я не можу мовчати. Ви знаєте, я хочу порадити Володимиру Олександровичу. Володимире Олександровичу, ви любите фільми. Перегляньте "Слугу народу" - особливо першу і другу частини. І подивіться ще раз фільм "Хрещений батько", коли Віто Корлеоне вмирає і каже своєму синові: "Той, хто прийде з переговорами, той зрадник". Так от, той, хто порадив президенту підійти таким чином, той зрадник України. Але людина повинна бути виявлена, і ми повинні притягнути її до відповідальності", - заявив нардеп.

Мосейчук відреагувала на його слова цитатою письменника Миколи Гоголя. "Несторе Івановичу, я б тут, що називається, закликала до певних моральних цінностей Вас, якщо вони у Вас є. І нагадала б вам слова Миколи Васильовича Гоголя: "Не треба тому чорта шукати, у кого чорт за спиною сидить", - сказала ведуча.

Шуфрич відповів, що йому оцінку вже дав український народ на місцевих виборах: "Він нас (ОПЗЖ, - ред.) визнав домінуючою політичною силою в Україні".

"Вони (виборці, - ред.), мабуть, теж бачили чортиків за нашою спиною, бо Гоголя читають і поважають всі. Але, мабуть, ті "ангели", які були намальовані представниками інших політичних сил і владою, виявилися їм менш привабливими", - зазначив нардеп.

Мосейчук відповіла йому: "Ангелів серед вас немає, я вам скажу як людина, яка з вами всіма працює дуже довго. Тому про ангелів давайте просто не згадувати".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...