"Чотири ножові удари - і він помер": Учасниця Х-фактора шокувала суддів відвертим зізнанням (відео)

19 жовтня на телеканалі СТБ пройшов 6 випуск ювілейного десятого сезону вокального шоу "Х-фактор".

На кастинг прийшла учасниця з непростою долею. Вікторія Петрович приїхала на проект з Білорусі, щоб кардинально змінити своє життя, передають Патріоти України.

Дівчина поза волею стала вбивцею, і відсиділа у в'язниці 14 років. "Я захищалася, але все-одно вбила людину, я розуміла це, - згадує вона. - Чотири ножові удари і він помер".

"Я ненавиджу себе досі за це. Ненавиджу за те, що позбавила дитину батька. Зараз я спілкуюся з його сином, з його племінницею. Дуже важливу роль відіграє те, що мене пробачили", - говорить Вікторія.

На проект дівчина прийшла, щоб почати життя з чистого аркуша і стати співачкою. Вона виконала пісню "Я така, як і всі", але в наступний етап шоу пройти не змогла.

Оля Полякова підтримала Вікторію і порадила їй забути все погане. "Постарайтеся зробити вашу долю чесною і щасливою", - сказала суддя. "Так" сказав і Алессандро Сафіна. "Х-фактор" не може закрити перед тобою двері, в які ти стукаєш з такою силою і безпосередністю", - зазначив співак.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...